LA STRADA ENSCHEDE

LA STRADA ENSCHEDE Voorheen DALIA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1105 beoordelingen
30 sep 2020 om 20:16 Waited nearly two hours for badly cleaned, dry spare ribs. Worst ribs I've ever had.
29 sep 2020 om 20:47 De tijd was 39 min 60 min werd het Wel jammer !!! Want het is bij mij om de hoek
3 sep 2020 om 23:42 Als je al geen eens aardappelen kunt bereiden moet je al helemaal geen restaurant beginnen.. Je kunt beter als opa corona hebben dan hier eten want de mensen zijn laf en als je een klacht hebt geven ze geen gehoor. Ook kun je fluiten naar je eten + geld
26 aug 2020 om 12:10 Ontzettend goed eten, met heerlijke, verse ingrediënten en de beste kruidenboter!
10 aug 2020 om 21:29 Echt kkvies
27 jul 2020 om 18:59 Eten was prima, alleen erg laat. Kon helaas ook geen excuses van af
26 jul 2020 om 23:27 Heeel slecht deze keer !!! Bestelling klopte NIET Met bezorgen
13 jun 2020 om 16:25 Snel bezorgd. Redelijke pizza. Heb ze wel vaker beter gegeten.
9 jun 2020 om 20:37 Het eten was wel oke. De bezorger was echter pas na anderhalf uur op locatie (ipv de beoogde 61) zonder enig communicatie
23 mei 2020 om 23:38 Het eten was niet goed. We maakten het open en er kwam een bedorven lucht uit .. meteen in de prullenbak
18 mei 2020 om 11:26 Het bestelde eten was niet te (v)reten. Honing ribbetjes en super shoarma waren beslist NIET vers en er zat een erg rare lucht aan en ook gortdroog. We hebben het weggegooid, Geen La Strada meer voor ons.