LA STRADA ENSCHEDE

LA STRADA ENSCHEDE Voorheen DALIA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Strada Enschede. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2022 om 20:10 Helaas was het eten koud en de schnitzel niet gaar was net rubber.
13 feb 2022 om 19:06 late levering, ook al is het een drukke zondag
31 jan 2022 om 16:05 Goed gevulde Kip pizza en als ik mijn gast mag geloven was de schnitzel ook goed te pruimen. Dikke prima dus.
1 jan 2022 om 12:30 Heel vies! Kipnuggets en aardappels niet gaar of gekruid, en de pizzabodem was gewoon nog deeg kon t er zo afhalen en kneden. Echt niet te doen. Misschien met haast ivm oudjaarsdag maar wat een tegenvaller, het kon zo de ton in.
21 aug 2021 om 20:50 Terwijl ik typte dat ik geen champignons wou heb ik dat tog gekregen!!
8 aug 2021 om 10:54 Erg lekker
26 jul 2021 om 20:48 Het eten was wel goed . Alleen 35 minuten te laat bezorgd
12 jun 2021 om 20:04 Tasty food, recommended!
23 mei 2021 om 10:37 Het eten was oke. We hebben twee uur op ons eten moeten wachten, terwijl het restaurant hier om de hoek zit. Toen ik naar het restaurant belde om te vragen waar ons eten bleef kon ik mijn zin nog niet afmaken voor ik een onbeleefde: "Welk adres?&quot
11 mei 2021 om 18:52 Eten was erg droog alsof het uit de magnetron kwam
8 mei 2021 om 12:35 De ossenhaas was erg taai.
30 apr 2021 om 23:49 Eten was er eerder dan verwacht, gelukkig geen uur hoeven te wachten dus. Pizza's waren lekker net als de spaghetti carbonara.